Nyt om Stiforbindelsen mellem Ormslevvej / Grusgraven ned til storskovvej

Kære alle!

Vi har i dag haft en fin snak med borgeren på Storskovvej 47 om tilladelse til at passere på den gamle byvej, der går forbi hans gårdsplads og forbinder Storskovvej med vejen til Grusgraven.

Han har talt med kommunen, der har informeret ham om, at han har ret til at forhindre forbipasserende i at bruge vejen. Desuden føler han sig intimideret når folk går forbi og han sidder med familien på terrassen. Derfor beder han folk om at undlade at bruge vejen.

Der er således ikke fra kommunens side enighed om, hvem der har ret. Så vi er ikke sikre på vi har nogen ret at påkræve os. Jeg vil forsøge at finde ud af, hvad der er ret og vrang.

Vi spurgte så om ikke det var muligt at anvende stien, der ligger bagved huset ind mod Århus i stedet. Det var han ikke afvisende overfor, men kunne heller ikke love at dette kunne være en løsning, fordi han har planer om at beplante området med træer og derfor påtænker at indhegne området. Han var dog åben overfor en konstruktiv snak og ville tænke over en løsning. Han vender tilbage til os, når han har tænkt over det.

Tror I ikke det vil være en god ide at undlade at bruge vejen, der går forbi hans gårdsplads indtil vi ved mere, så vi skaber grobund for en mindelig løsning og ikke starter en krig?

I vil blive informeret, så snart vi ved mere.

Mvh
Susanne

Skriv et svar