Sidste frist i dag for ændringer til busplanerne!

late-bus-17777748Kære alle!

I dag er det sidste frist – altså 24.1., hvis man har forslag til ændringer i køreplanen for 11’eren og 35 ‘eren eller andre busrute for 16/17. Man kan følge dette link – hvis man så går ind på busrute 35 er der et link til høringen…
https://www.midttrafik.dk/koereplaner/bybusser/aarhus.aspx

Klik på den grå pil ud for buslinien og klik på linket ved den gule trekant

Skærmbillede 2016-01-24 kl. 20.25.30

Jeg har anført nedenfor hvad min datter og jeg har angivet.

Jo flere der skriver des bedre – send gerne linket til folk I kender,

Har først lige opdaget det idag – har været optaget af den større ændring af busnettet fra 2017, som vi holder møde om på onsdag i Borgerhuset.

Vedr. natbus 42: har Ida skrevet: Vi ville gerne om rute 42 kunne gå ud og tage en omgang om Åbo, så vi unge og andre kunne komme sikkert hjem om natten. Som det er nu har vi 3 km. hjem på en bælgmørk cykelsti…

Vedr. 35/11
Jeg går på Gymnaiset på Aarhus Katedralskole og skal være der kl. 8.00. Der går en bus fra Ormslev til Busgaden kl. 7.15, som jeg akkurat ikke kan nå i skole til kl. 8.00 med. Mine forældre må derfor hver morgen køre mig til bussen i Stavtrup eller i Kolt, eller jeg må cykle når vejret tillader det, kl. 6.50. Det virker altså lidt tosset, at man ikke kan nå ind til midtbyen med bussen kl. 7.15. Hvad er den så koordineret med?
Og så er der simpelthen så dårlig forbindelse med 11 og 35, når jeg skal hjem om aftenen/eftermiddagen. Jeg bruger meget tid i bussen. En lynbus fra Blåhøj til Viby ville være fjong.

 

mvh
Susanne

Skriv et svar