Ny udstilling i borgerhuset

Kunstneren Kenneth Rosenkrans Zdrenka udstiller sine værker i Ormslev Borgerhus. Udstillingen kan opleves fra 16. februar til 9. maj.

Kom med til ferniseringen 16. februar kl 10-12!

Om kunstneren

Kenneth Rosenkrans Zdrenka er autodidakt ny 34 årig kunstner som maler abstrakte akryl malerier på lærreder og papir.

Han beskriver sig selv og sit forhold til kunsten sådan her:

Til dagligt arbejder jeg som pædagog, men i min fritid svinger jeg penslen.

For mig er det fascinerende, hvor meget tolkning et abstrakt maleri kan indeholde, men det er jo grundet efter hvad øjne der ser. Det er de små detaljer som er betydningsfulde. Når jeg maler, så er min drivkraft min lyst og derfor har jeg ikke en konkret plan for mit arbejde. For lysten og frustrationen hjælper mig fremad i malerprocessen.Her finder jeg det sjovt at eksperimentere med forskellige materialer, så som akryl, posca tusch, vandfarver, oliekridt og blyant. Min kunst er nok det som afspejler min rodet hjerner. Fuld af tanker, farver og detaljer.

Følg Kenneth på Instagram

Skriv et svar