Cykelløb i Ormslev og Ormslev stationsby

OCCykelløbet: ORMSLEV CRITERIUM sender ihærdige cyklister rundt i vores nabolag.

Løbet foregår Tirsdag d.18 August – der er start klokken 18.00 – og løbet sluttes klokken 19.00 hvorefter deltagerne får lov at køre den omgang de er igang med færdig + 1. (forventet slut for alle senest 19:20)

Der deltager præcis 99 ryttere – hverken mere eller mindre og de sendes afsted i to grupper med en “masterbil” foran.

Der vil være målzone / målportal på toppen af Trindballevej, hvor der også vil være en gratis øl til publikummer. Der er lavet en aftale med Jyske Bryghuse der er sponsor af AltomCykling.dk og som sørger for gratis øl, til folk der har lyst til at komme ud og heppe lidt på cykelrytterne og nyde en forbåbentlig god og ikke mindst TØR dag!

Alt info om løbet kan læses her: http://altomcykling.dk/ormslev-criterium/

Der er flagvagter på ruten men bilister der skal køre i tidsrummet opfordres til at tage hensyn til cyklisterne. Særligt ved det lille “S” sving i Ormslev stationby kan der være brug for lidt ekstra hensyn i forhold til parkering af biler og trafik. Det vil således være rart hvis folk der skal ud og køre i tidsrummet for løbet følger løbsretningen da vejene og udsynet ikke er så godt i stationsbyen. På hele ruten opfordres alle til at give plads og vise hensyn til cyklisterne så vi kan vise vores smukke omgivelser frem på bedste vis.

Alt grej vil være sammenpakket inklusive skilte på ruten og der vil blive samlet evt. affald på ruten op umiddelbart efter – alle ryttere vil blive sendt hjem klokken 20:15, allersenest klokken 21.00 vil der være ryddet HELT op efter løbet. Dagen efter løbet kommer arrangøren ud og kører ruten rundt og kigger en ekstra gang.

Bedste hilsner fra Ormslev og Omegns Borgerforening

Skriv et svar