Borgerhuset får ny forpagter.

Kære alle!

Vi i Bestyrelsen håber I har haft en dejlig sommer. Selvom den har ladet meget tilbage at ønske 🙂

I har sikkert ventet spændt på at høre mere om planerne for Borgerhuset og nu har vi da endelig også gode nyheder til jer, som I kan læse nedenfor.

AFSKED MED THOMAS
Tirsdag den 2. August sagde Ormslev farvel til Thomas Loft, som siden 2008 har varetaget forpagtningen af Ormslev Borgerhus. Han kom godt afsted og glæder sig til at få foden under eget bord i Hasselager. Han ønskede ingen afskedsreception, så vi påtænker i stedet at besøge ham med en lille afskedsgave og en tak fra os, når han er kommet ordentligt på plads i sit nye beværtningssted, som I kan læse mere om her: http://aarhus.lokalavisen.dk/nu-genopstaar-hasselager-kro-/20170705/artikler/707049857/1449

Han vil gerne sige tak til jer alle for de gode timer, vi har haft sammen!

NY FORPAGTER
Samtidig er det nu lykkedes os at få en ny forpagtning i hus. Der er tale om Peder Jørgensen, som forpagter køkkenet, mens vi som Borgerforening har ansvaret for salen. Vi kan så leje ud til hinanden. Det betyder, at vi som borgere kan leje køkken og sal til fester, idet vi både kan lave maden selv og købe egne drikkevarer eller købe Peder til at forestå madlavning, mm. Endvidere kan dem der ønsker det leje salen til forskellige arrangementer med og uden køkken.

Peder vil også sørge for begravelser.

Peder starter tidligst d. 1. oktober og senest d. 1. januar, det afhænger af, hvornår han kan komme ud af sine etablerede engagementer. Han har allerede sagt ja til at lave maden til vores Ormslev Allstars arrangement til Mortensaften i november.

Det betyder også at vi skal have sat lokale aktiviteter i gang. Vi agter derfor at afholde et Borgermøde, hvor vi vil informere mere om aftalen og de muligheder det giver. Endvidere skal vi have sat skub i de lokale aktiviteter. Nu har vi jo ansvaret for huset

Her kan I læse mere om Peder: www.tidenskoekken.dk

LEJE AF BORGERHUSET
Vi har forsøgt at lave en aftale med Peder Jørgensen, som på den ene side sikrer ham et forretningsgrundlag, samtidig med at vi kan drive huset på en rentabel måde og give vores medlemmer mulighed for at benytte huset til private fester og fælles arrangementer på en fleksibel måde. Endvidere har vi sikret, at Borgerhuset i fremtiden kan tilbyde at varetage begravelser.

Skriv et svar