Anne Marie Helger kommer til Ormslev

Kære alle sammen, borgerforeningsmedlemmer, borgere i Ormslev og omegn, og sikkert en masse andre, Velkommen!

Anne Marie HelgerD. 14. oktober kl. 19.00 i Sognegården i Stavtrup, Råhøjvej 5, Viby J. har vi inviteret skuespiller , satiriker, og samfundsrevser Anne Marie Helger til at komme og tilbringe en aften med os i Ormslev borgerforening, og Ormslev kirke, i Sognegården i Stavtrup.

Anne Marie Helger er aktiv deltager i vores offentlige debat, med tydelige holdninger og meninger tilsat et kilo humor, spidning og masser af kraft,

Vi har bedt hende udbrede sig om sine tanker om os alle sammen. Om medierne og deres indflydelse på hvad vi godt kan/ikke kan? Eller noget deromkring;-)

Mest om det enkel og hele overflods-befængte liv og al dets skønhed vi alle lever hver dag i Ormslev, omegn, og Stavtrup.
Kom til en dialogskabende aften, hvor mødet er i centrum, og vi griner og tænker i samme rum. Vel mødt!

Tilmelding og køb: af billetter, kan ske fra d.2. september 2016,  via hjemmesiden www.ormslevby.dk, under arrangementer, via mobilepay på 20655409. Pris 100kr per billet. Husk navn og antal billetter.
Og derudover er det muligt at tilmelde sig og betale kontant i sognegården i Stavtrup d. 1. september kl. 16.00
OG
I Ormslev hos borgerforeningen hos Ouafa Rian Ormslevvej 466,  1. september 17.00, hvor I også kan tilmelde jer og betale kontant.

Der kan købes max. 4 billetter per person.

Vi glæder os til at se jer til oktober, dejlig sensommer og vel mødt.
Hilsen Ormslev kirke og Ormslev og omegns borgerforening, Ouafa Rian

Skriv et svar