Stavgang i Ormslev – et nyt tiltag fra gymnastikholdet

KÆRE ORMSLEV
 
GYMNASTIKHOLDET ER IGANG MED AT UNDERSØGE OM DER KUNNE VÆRE INTERESSE BLANDT BYENS BORGERE FOR ET HOLD STAV-GANG, EN GANG OM UGEN her i sommer halvåret.
 
Vi bor i sådan en rig og stor natur og den kan bruges mere.
 
Så HVIS DU ER INTERESSERET I AT BEVÆGE DIG I NATUREN I SOMMERHALVÅRET, I EN GRUPPE, MED EN INSTRUKTØR (Annett Schammel), SÅ MÅ DU MEGET GERNE SENDE EN MAIL TIL OUAFA@RIAN.DK, så vil jeg prøve at se om der er tilslutning til at vi kan lave et hold under vores aftenskole.
 
Stavgang kræver blot sko og tøj til at bevæge sig i udendørs, to stænger( skistave kan godt bruges;-)) og lyst til at bevæge dig!
 
Stavgang er træning, hvor du går rask til med stavgangsstave. Stavgang er en effektiv måde at træne din kondition på frem for at gå en tur. Og selvom du træner din kondition, vil du ikke opleve det som specielt anstrengende. 
Du træner muskelstyrken i dine ben og arme, samtidig med at du aktiverer musklerne i nakken, maven og ryggen.

Når du går stavgang, træner du hele din krop, da både ben og arme er aktive.
Stavene giver en øget træningseffekt da arme og overkrop bliver aktiveret under gangen, samtidig øger stavene stabiliteten af kroppen under træningen og skåner leddene og specielt knæene
Annette giver instruktion af stavgang, så på den måde kan du forebygge skader, og du får mere ud af din træning. der bruges også tid på at vise, hvordan vi kan varme op og udspænde muskler inden og efter træningen.  
 
V kommer til at gå ca. 4-5km per gang.
 

Skriv et svar