Kræftens Bekæmpelse søger indsamlere i vores område

kraeftensbekaempelse_logo
Hej!

Nu nærmer tiden sig for årets landsindsamling til Kræftens Bekæmpelse. I år foregår det den 12. april – og vi har brug for DIN hjælp!!
Vi mangler akut indsamlere til Ormslev, Ormslev Stationsby, Stavtrup og Åbo – i øjeblikket har vi ingen til at dække området! Så hvis du kan afse et par timer til en gåtur i dit lokalområde den 12. april, så kontakt mig enten på telefon: 52159847 eller på mailadressen: stavtrup@indsamling.cancer.dk

Derfor samler vi ind

Hvert år rammes flere end 35.000 danskere af kræft. 42 danskere dør hver dag af sygdommen, og tæt på 215.000 danskere lever med kræft som en del af deres hverdag. De penge, der samles ind til landsindsamlingen er med til at sikre arbejdet med forskning, forebyggelse og støtte til mennesker berørt af kræft.

Samtidig viser tallene, at kræftoverlevelsen i Danmark halter efter det europæiske niveau. Det skal være bedre. Danskerne skal opleve det højeste niveau for forebyggelse, diagnostik, behandling og efterbehandling. Det vil vi kæmpe utrætteligt for. Men vi kan ikke gøre det uden dig.
Jeg ser frem til at høre fra dig og håber meget på din hjælp!

Mange hilsner
Tania Louise Sloth Vad

Distriktsleder Stavtrup/Viby/Ormslev
52159847/ stavtrup@indsamling.cancer.dk

Skriv et svar