Godt nytår fra Borgerforeningen

GODT NYTÅR ønsker Ormslev og Omegns Borgerforening Ormslev og Omegns Borgerforenings bestyrelse vil hermed gerne ønske jer alle et godt nytår samtidig med at vi gerne vi informere om, at Thomas fra Borgerhuset har opsagt sit lejemål! !

Omdrejningspunktet for vores Borgerforeningen er Borgerhuset! Imidlertid har bestyrelsen og mange medlemmer gennem årene været frustrerede over at huset kun ved sjældne lejligheder kan bruges af medlemmerne og aldrig med mulighed for at bruge køkkenet.

Derfor har bestyrelsen mod slutningen af 2016 forsøgt at finde en måde, hvorpå Thomas som forpagter kunne drive sin virksomhed, samtidig med at vi som forening kunne få mere og bedre adgang til huset. Vi har derfor kommet med forslag til, hvordan vi kunne få mulighed for at bruge køkkenet på nogle af de mandage og torsdage vi allerede har adgang til huset samt et par weekender om året.

Det er imidlertid ikke lykkedes for os i første forsøg at komme med et forslag, hvori Thomas også føler han kan drive sin virksomhed. Thomas har derfor valgt at opsige sin kontrakt pr. 1. Februar 2017, hvilket betyder at han fratræder som forpagter d. 31. juli 2017. Thomas har været forpagter i næsten 10 år og vil for mange være synonym med Borgerhuset. Det bliver en stor omvæltning for Borgerforeningen.

Imidlertid øjner vi nu en mulighed for at gøre huset til noget andet. Vi kan holde en anden slags fællesspisning, idet vi samtidig holder fast i noget af det gamle. Vi kan leje huset ud som festsal med køkken til alle områdets beboere – med særpriser for foreningens medlemmer, ligesom det nu bliver muligt at organisere foreningsaktiviteter, hvor et frit køkken og egne drikkevarer kan bliver en del af arrangementet.

Vores oplysningsforbund får desuden rigtig gode rammer for at udvide aktiviteterne. Det bliver et spændende år i Borgerforeningen. Bestyrelsen håber på jeres opbakning i form af medlemskab, deltagelse til årets arrangementer og bidrag I forhold til idéer til, hvordan vi kan bruge vores borgerhus endnu mere i fremtiden.

Giv derfor allerede nu jeres bud på og ideer til, hvad der skal fylde Borgerhuset I fremtiden enten på hjemmesiden www.ormslevby.dk eller eller på facebook i Ormslev gruppen –  Dem vil vi så tage med i vores overvejelser, når vi skal træffe beslutning om, hvordan Borgerhuset i fremtiden skal drives – samtidig med at vi skal sikre det er økonomisk bæredygtigt.

Endnu engang GODT NYTÅR til jer alle PÅ vegne af Den samlede Bestyrelse i Ormslev og Omegns Borgerforening

NB! Vi håber at se jer til Generalforsamlingen d. 23/2. Invitationen til generalforsamlingen vil blive offentliggjort i starten af februar.

Læs brevet som pdf: info-om-opsigelse

Skriv et svar